Компасот на белоруски

Превод: компасот, Речник: македонски » белоруски

компас
компасот на белоруски

Други јазици

Поврзани зборови: компасот

компасот речник на јазици белоруски, компасот на сонот, компасот на белоруски

Преводи

комарец на белоруски - камар, комар, камара, стрыечны
комета на белоруски - камета, камэта
компирот на белоруски - бульба, бульбу, бульбы
компјутерот на белоруски - камп'ютар, кампутар, камп'ютэр, компьютер
пулсот на белоруски - імпульс

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Компасот на белоруски - Речник: македонски » белоруски
Преводи: компас