Гушката на латински

Превод: гушката, Речник: македонски » латински

anser
гушката на латински

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

веб-сајт на англиски - site, website, web site, a website, the website
грмеж на англиски - thunder, thunderstorms, roar, the roar, lightning storms
густина на англиски - denseness, density, densities, the density, density of
дабот на латински - quercus, ros
дарот на латински - donum, munus

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Гушката на латински - Речник: македонски » латински
Преводи: anser