Гушката на словачки

Превод: гушката, Речник: македонски » словачки

objatí, objatie, objatia, objetí, objatiu
гушката на словачки

Други јазици

Преводи

грмеж на словачки - hrom, thunder
густина на словачки - hustota, hustotu, hustotou, hustoty, hmotnosť
дабот на словачки - dub, apr, apríl, máj, dubový, rosa
дарот на словачки - darček, dar
печатот на словачки - lis, nov, lisy, dec, tuleň, plomba

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Гушката на словачки - Речник: македонски » словачки
Преводи: objatí, objatie, objatia, objetí, objatiu