Сонцогледот на норвешки

Превод: сонцогледот, Речник: македонски » норвешки

soncogledot
сонцогледот на норвешки

Други јазици

Преводи

девојката на норвешки - jente, jenta, girl, pike, piken, frøken, datter, ...
сонот на норвешки - drømme, drømmer, drøm, drømmen, drømme om
сонце на норвешки - sol, sun, solen, sø
соседот на норвешки - nabo, naboen, neste, naboens
социјализам на норвешки - sosialisme, sosialismen, sosialismens, socialism

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Сонцогледот на норвешки - Речник: македонски » норвешки
Преводи: soncogledot