Сонцогледот на шпански

Превод: сонцогледот, Речник: македонски » шпански

tornasol, girasol
сонцогледот на шпански

Дополнителни преводи

soncogledot

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

мајката на шпански - madre, la madre, mamá, materna
сонот на шпански - soñar, sueño, soñar con, soñar en, sueña, ensueño, ...
сонце на шпански - sol, sun, de sun, dom, solar
соседот на шпански - vecino, prójimo, vecina, vecinos, al prójimo
социјализам на шпански - socialismo, el socialismo, del socialismo, socialism

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Сонцогледот на шпански - Речник: македонски » шпански
Преводи: tornasol, girasol, soncogledot