Шовинизам на португалски

Превод: шовинизам, Речник: македонски » португалски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
португалски
Преводи:
chauvinismo, o chauvinismo, machismo, chovinismo, nacionalismo
Шовинизам на португалски
Други јазици

Поврзани зборови: шовинизам

шовинизам википедија, шовинизъм речник, машки шовинизам, мушки шовинизам, шовинизам у хрватској, шовинизам речник на јазици португалски, шовинизам на португалски

Преводи

  • шишето на португалски - engarrafar, garrafa, frasco, garrafa de, garrafas, frasco de
  • шкрилец на португалски - ardósia, lousa, Slate, de ardósia, da ardósia
  • шољата на португалски - copo, taça, chávena, xícara, toalete, banheiro, lavabo, ...
  • штитот на португалски - âncora, tabuleta, abrigar, escudar, escudo, aconchegar, proteger, ...
Зборови по случаен избор
Шовинизам на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: chauvinismo, o chauvinismo, machismo, chovinismo, nacionalismo