Шовинизам на хрватски

Превод: шовинизам, Речник: македонски » хрватски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
хрватски
Преводи:
šovinizam
Шовинизам на хрватски
Други јазици

Поврзани зборови: шовинизам

шовинизам википедија, шовинизъм речник, машки шовинизам, мушки шовинизам, шовинизам у хрватској, шовинизам речник на јазици хрватски, шовинизам на хрватски

Преводи

  • шишето на хрватски - boca, flaša, bocu, boce, bočica, bočicu
  • шкрилец на хрватски - škriljac, Slate, Škriljevac, prošlost
  • шољата на хрватски - pizda, pička, WC, toaletni, toalet, zahod
  • штитот на хрватски - štititi, zaštititi, zaštita, štita, zaštitnik, štit, štite, ...
Зборови по случаен избор
Шовинизам на хрватски - Речник: македонски » хрватски
Преводи: šovinizam