Флејта на словачки

Превод: флејта, Речник: македонски » словачки

flauta, flétna, flautu
флејта на словачки

Други јазици

Поврзани зборови

флејта речник на јазици словачки, флејта википедија, волшебната флејта, флејта wikipedia, блок флејта, флејта ноти, флејта на словачки

Преводи

литар на словачки - liter, l, litra
филологија на словачки - filológia, filológie, filologické, filologie, filológiu, lingvistika
философија на словачки - filozofia, filozofie, filozofiu, filozófia, filozofii
фолклор на словачки - folklór, bezpečný nákup, fokklore, folkloristika
фруктоза на словачки - fruktóza

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Флејта на словачки - Речник: македонски » словачки
Преводи: flauta, flétna, flautu