Флејта на словенечки

Превод: флејта, Речник: македонски » словенечки

piščalka
флејта на словенечки

Дополнителни преводи

flavta, flute, flavto, flavte, piščal

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

флејта речник на јазици словенечки, флејта википедија, волшебната флејта, флејта wikipedia, блок флејта, флејта ноти, флејта на словенечки

Преводи

китот на словенечки - quito
филологија на словенечки - filologija, filologije, philology, jezikoslovja, jezikoslovje, lingvistika
философија на словенечки - filozofija, philosophy, filozofije, filozofijo
фолклор на словенечки - folklore, folklora, folklorna, folklorni, folklorno, folklor, folklór, folkloristika
фруктоза на словенечки - fruktoza, fruktoze, fruktozni, fruktozo, fruktóza

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Флејта на словенечки - Речник: македонски » словенечки
Преводи: piščalka, flavta, flute, flavto, flavte, piščal