Библија на унгарски

Превод: библија, Речник: македонски » унгарски

magazin
библија на унгарски

Дополнителни преводи: библија

Biblia, bibliája, Bible, Bibliában, Bibliát

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: библија

библија речник на јазици унгарски, библија стари завет, библија pdf, библија нови завет, библија на македонски, библија на српском, библија на унгарски

Преводи

беснилото на унгарски - veszettség, veszettség elleni, a veszettség, veszettséget, veszettségi
биберот на унгарски - békéltető, cucli, cumi, cumit, pacifier, paprika, bors, feketebors
бикот на унгарски - bika, bull, bikát, a bull, bullát, bulla
биографија на унгарски - életrajz, életrajza, életrajzát, biográfia, életrajzot
контрадикција на унгарски - ellentmondás, ellentmondást, ellentmondásban, ellentmond, ellentmondásra

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Библија на унгарски - Речник: македонски » унгарски
Преводи: magazin, Biblia, bibliája, Bible, Bibliában, Bibliát