Дециметар на унгарски

Превод: дециметар, Речник: македонски » унгарски

deciméter, deciméteres, A deciméter
дециметар на унгарски

Други јазици

Поврзани зборови: дециметар

дециметар речник на јазици унгарски, 1 дециметар, дециметар на унгарски

Преводи

дефиниција на унгарски - meghatározás, definíció, meghatározása, definition, fogalommeghatározás, képélesség
деценијата на унгарски - évtized, évtizedben, évtizede, évtizeddel, évtizedes
диктатура на унгарски - diktatúra, diktatúrát, diktatúrája, a diktatúra, diktatúrával
дина на унгарски - din, dyne, mn, homokdomb, homokbucka
животот на унгарски - élet, életet, életben, az élet, életét

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Дециметар на унгарски - Речник: македонски » унгарски
Преводи: deciméter, deciméteres, A deciméter