Гробница на беларуски език

Превод: гробница, Речник: български » беларуски

Изходен език:
български
Целеви език:
беларуски
Преводи:
магіла, дол, магілка
Гробница на беларуски език
Други езици

Свързани думи: гробница

гробница свещари работно време, гробница поморие, гробница свещари, гробница филип македонски, гробница на бастет в странджа, гробница езиков речник беларуски, гробница на беларуски език

Преводи

  • гроб на беларуски език - магіла, дол, магілка
  • гробище на беларуски език - могiлкi, могілках, Могілкі, могільнік, могільніку
  • громко на беларуски език - gromko
  • грохот на беларуски език - аварыя
Случайни думи
Гробница на беларуски език - Речник: български » беларуски
Преводи: магіла, дол, магілка