Гробница на словашки език

Превод: гробница, Речник: български » словашки

Изходен език:
български
Целеви език:
словашки
Преводи:
hrob, hrobu
Гробница на словашки език
Други езици

Свързани думи: гробница

гробница свещари работно време, гробница поморие, гробница свещари, гробница филип македонски, гробница на бастет в странджа, гробница езиков речник словашки, гробница на словашки език

Преводи

  • гроб на словашки език - kazeta, hrob, hrobu
  • гробище на словашки език - cintorín, cintoríne, hřbitov
  • громко на словашки език - nahlas, gromko
  • грохот на словашки език - hrčení, havárie, havária, nehody, havárií, havárii
Случайни думи
Гробница на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: hrob, hrobu