Гробница на словенски език

Превод: гробница, Речник: български » словенски

Изходен език:
български
Целеви език:
словенски
Преводи:
grobnica, tomb, grob, grobnico, grobnice
Гробница на словенски език
Други езици

Свързани думи: гробница

гробница свещари работно време, гробница поморие, гробница свещари, гробница филип македонски, гробница на бастет в странджа, гробница езиков речник словенски, гробница на словенски език

Преводи

  • гроб на словенски език - rakev, grave, grob, resna, groba, hudo
  • гробище на словенски език - pokopališče, pokopališka, pokopališča, Cemetery, grobišče
  • громко на словенски език - gromko
  • грохот на словенски език - crash, nesreči, nesreča, sesutju, trka
Случайни думи
Гробница на словенски език - Речник: български » словенски
Преводи: grobnica, tomb, grob, grobnico, grobnice