Гробница на португалски език

Превод: гробница, Речник: български » португалски

Изходен език:
български
Целеви език:
португалски
Преводи:
túmulo, sepulcro, tumba, sepultura, túmulo de
Гробница на португалски език
Други езици

Свързани думи: гробница

гробница свещари работно време, гробница поморие, гробница свещари, гробница филип македонски, гробница на бастет в странджа, гробница езиков речник португалски, гробница на португалски език

Преводи

  • гроб на португалски език - ataúde, caixão, esquife, féretro, grave, sepultura, túmulo, ...
  • гробище на португалски език - cemitério, cascalho, Cemetery, à cemitério, cemitério de, do cemitério
  • громко на португалски език - gromko
  • грохот на португалски език - colisão, choque, acidente, queda, falha
Случайни думи
Гробница на португалски език - Речник: български » португалски
Преводи: túmulo, sepulcro, tumba, sepultura, túmulo de