Гробница на норвежки език

Превод: гробница, Речник: български » норвежки

Изходен език:
български
Целеви език:
норвежки
Преводи:
gravkammer, graven, grav, tomb, gravstedet
Гробница на норвежки език
Други езици

Свързани думи: гробница

гробница свещари работно време, гробница поморие, гробница свещари, гробница филип македонски, гробница на бастет в странджа, гробница езиков речник норвежки, гробница на норвежки език

Преводи

  • гроб на норвежки език - kiste, grav, graven, alvorlig, alvorlige
  • гробище на норвежки език - kirkegård, kirkegården, av kirkegård
  • громко на норвежки език - gromko
  • грохот на норвежки език - ramle, krasj, crash, krasjer, krasjet, krasje
Случайни думи
Гробница на норвежки език - Речник: български » норвежки
Преводи: gravkammer, graven, grav, tomb, gravstedet