Гробница на испански език

Превод: гробница, Речник: български » испански

Изходен език:
български
Целеви език:
испански
Преводи:
relicario, tumba, sepulcro, la tumba, tumba de
Гробница на испански език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: гробница

гробница свещари работно време, гробница поморие, гробница свещари, гробница филип македонски, гробница на бастет в странджа, гробница езиков речник испански, гробница на испански език

Преводи

  • гроб на испански език - féretro, ataúd, grave, tumba, sepultura, sepulcro, la tumba
  • гробище на испански език - cementerio, camposanto, cementerio de, cementerios, el cementerio, de cementerio
  • громко на испански език - Gromko, Gromko se
  • грохот на испански език - rugir, tronar, choque, accidente, accidente de, desplome, crash
Случайни думи
Гробница на испански език - Речник: български » испански
Преводи: relicario, tumba, sepulcro, la tumba, tumba de