Гробница на литовски език

Превод: гробница, Речник: български » литовски

Изходен език:
български
Целеви език:
литовски
Преводи:
kapas, Tomb, kapavietė, kapą, antkapis
Гробница на литовски език
Други езици

Свързани думи: гробница

гробница свещари работно време, гробница поморие, гробница свещари, гробница филип македонски, гробница на бастет в странджа, гробница езиков речник литовски, гробница на литовски език

Преводи

  • гроб на литовски език - karstas, kapas, rimta, kapo, rimtas, rimtą
  • гробище на литовски език - kapinės, kapinių, kapinėse, kapines, kapai
  • громко на литовски език - gromko
  • грохот на литовски език - avarija, Crash, avarijos, katastrofos, susidūrimo
Случайни думи
Гробница на литовски език - Речник: български » литовски
Преводи: kapas, Tomb, kapavietė, kapą, antkapis