Helianthus на македонски

Превод: helianthus, Речник: англиски » македонски

сонцогледот
helianthus на македонски

Дополнителни преводи

Helianthus

Поврзани зборови

Преводи

helena на македонски - елена, хелена, helena, на елена
heliacal на македонски - сончев
helical на македонски - спирален, спирална, спирала, спирални, спиралните
helicon на македонски - хеликон

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Helianthus на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: сонцогледот, Helianthus