Престојот на албански

Превод: престојот, Речник: македонски » албански

vizitë
престојот на албански

Дополнителни преводи

qëndroj, qëndrim, rri, qëndrojnë, të qëndruar

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

атом на албански - atom, atomi, atomi i, nje atom, atomin
предизвикот на албански - sfidë, sfida, sfidë e, sfida e, sfide
престолот на албански - fron, froni, froni i, dhe froni, fronit të
приклучникот на албански - fole, socket, gropë, prizë, xhunto
природа на албански - natyrë, natyra, natyrën, natyrës, natyra e

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Престојот на албански - Речник: македонски » албански
Преводи: vizitë, qëndroj, qëndrim, rri, qëndrojnë, të qëndruar