Дишник на англиски

Превод: дишник, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
trachea, dishnik
Дишник на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: дишник

оксана дишник, дишник речник на јазици англиски, дишник на англиски

Преводи

  • дисидент на англиски - objector, dissenter, contestant, dissident, a dissident, maverick
  • дифузија на англиски - diffusion, the diffusion, diffuse
  • дијамант на англиски - diamond, gem, the diamond, a diamond
  • длаката на англиски - hair, spleen, the spleen
Зборови по случаен избор
Дишник на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: trachea, dishnik