Памукот на литвански

Превод: памукот, Речник: македонски » литвански

medvilnė
памукот на литвански

Дополнителни преводи

medvilnė, medvilnės, medvilninės, medvilninio, medvilnę

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

мајмунот на литвански - beždžionė, monkey, beždžionių, beždžionėmis, beždžionėms, beždžioniauti
падот на литвански - kristi, patenka, sumažės, nukristi, patekti, prietema, ruduo
палатата на литвански - rūmai, palace, rūmus, rūmų, pilis
панкреас на литвански - kasa, kasos, sergančio paciento kasa, sergant kasa, paciento kasa
папа на литвански - popiežius, pope, popiežiaus, popiežiumi, popiežiui, vyskupas

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Памукот на литвански - Речник: македонски » литвански
Преводи: medvilnė, medvilnė, medvilnės, medvilninės, medvilninio, medvilnę