Јавачот на албански

Превод: јавачот, Речник: македонски » албански

kalorës, konkluzion, kalorësi, rider, kalorësit
јавачот на албански

Други јазици

Поврзани зборови: јавачот

јавачот речник на јазици албански, јавачот на божилак, јавачот на албански

Преводи

анимизам на албански - manioc
ѕидот на албански - mur, muri, muret, murit, mur të
јаболкото на албански - mollë, molle, molla, apple, mollë e
јаглеводород на албански - hidrokarbur, hidrokarbureve, hidrokarbure, hidrokarboni i, të hidrokarbureve
јаглен на албански - qymyrguri, thëngjill, qymyr, qymyrit, qymyri

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јавачот на албански - Речник: македонски » албански
Преводи: kalorës, konkluzion, kalorësi, rider, kalorësit