Јавачот на германски

Превод: јавачот, Речник: македонски » германски

reiter
јавачот на германски

Дополнителни преводи: јавачот

Reiter, Fahrer, Fahrers, rider, Reiters

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: јавачот

јавачот речник на јазици германски, јавачот на божилак, јавачот на германски

Преводи

чинијата на германски - platte, teller, platten, schild, scheibe, plattieren, blech, ...
ѕидот на германски - wand, mauer, wall, bauer
јаболкото на германски - apfel, apple
јаглеводород на германски - kohlenwasserstoff, kohlenwasser
јаглен на германски - kohle, kohlen, steinkohle

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јавачот на германски - Речник: македонски » германски
Преводи: reiter, Reiter, Fahrer, Fahrers, rider, Reiters