Јавачот на белоруски

Превод: јавачот, Речник: македонски » белоруски

вершнік, коннік, верхавец, коньнік
јавачот на белоруски

Други јазици

Поврзани зборови: јавачот

јавачот речник на јазици белоруски, јавачот на божилак, јавачот на белоруски

Преводи

датумот на белоруски - дата
ѕидот на белоруски - сцяна, сьцяна, мур
јаболкото на белоруски - яблык, яблоко, бульба
јаглеводород на белоруски - вуглевадарод
јаглен на белоруски - вугаль, уголь

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јавачот на белоруски - Речник: македонски » белоруски
Преводи: вершнік, коннік, верхавец, коньнік