Слојот на англиски

Превод: слојот, Речник: македонски » англиски

bed, layer
слојот на англиски

Дополнителни преводи: слојот

layer, the layer, coating, layers, a layer

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

национализам на англиски - nationalism, nationalisms, nationalism of, patriotism
слогот на англиски - syllable, the syllable, a syllable, of the syllable
слонот на англиски - elephant, the elephant, the elephant gets, elephant gets
случајот на англиски - case, the case, case of, the case of, instance
смарагдот на англиски - emerald, emeralds, carbuncle, the emerald, an emerald

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Слојот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: bed, layer, layer, the layer, coating, layers, a layer