Морковот на норвешки

Превод: морковот, Речник: македонски » норвешки

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
норвешки
Преводи:
gulrot, carrot, gulrøtter
Морковот на норвешки
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: морковот

морковот речник на јазици норвешки, морковот на норвешки

Преводи

  • морал на норвешки - etikk, moral, moralen, moralitet, moralsk
  • море на норвешки - sjø, hav, sea, havet, sjøen
  • мостот на норвешки - bru, bro, bridge, Bridge, broen, brua, av bro
  • мострата на норвешки - prøve, vareprøve, mønster, prøven, sample
Зборови по случаен избор
Морковот на норвешки - Речник: македонски » норвешки
Преводи: gulrot, carrot, gulrøtter