Морковот на шпански

Превод: морковот, Речник: македонски » шпански

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
шпански
Преводи:
zanahoria, de zanahoria, la zanahoria, zanahorias, de la zanahoria
Морковот на шпански
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: морковот

морковот речник на јазици шпански, морковот на шпански

Преводи

  • морал на шпански - moralidad, moral, la moralidad, la moral
  • море на шпански - mar, del mar, el mar, al mar, de mar
  • мостот на шпански - puente, puente de, el puente, del puente, de puente
  • мострата на шпански - espécimen, muestra, gustar, catar, prueba, muestra de, ejemplo, ...
Зборови по случаен избор
Морковот на шпански - Речник: македонски » шпански
Преводи: zanahoria, de zanahoria, la zanahoria, zanahorias, de la zanahoria