Дрвото на словачки

Превод: дрвото, Речник: македонски » словачки

strom
дрвото на словачки

Дополнителни преводи: дрвото

strom, tree

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: дрвото

дрвото речник на јазици словачки, дървото на живото, дрвото како материјал, дрвото како технички материјал, дрвото како, ден на дрвото, дрвото на словачки

Преводи

досада на словачки - nepríjemnosť, nepríjemnosti, nuda
драма на словачки - dráma, drámu, drama, dramatický, činohra, hrať
државата на словачки - stav, stavu, stave, situácia, situáciu, provincie
душата на словачки - duša, duše, dušu, duša pre
капитализам на словачки - kapitalizmus, materializmus, kapitalizmu

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Дрвото на словачки - Речник: македонски » словачки
Преводи: strom, strom, tree