Протеин на македонски

Превод: протеин, Речник: руски » македонски

протеин
протеин на македонски

Дополнителни преводи

протеини, на протеини, протеините, протеинот

Поврзани зборови

Преводи

протезист на македонски - prosthetist
протезный на македонски - протетски, протетска, протетички, простетична, протетичките
протей на македонски - proteus, протеус
протекание на македонски - донесување, полагање, минување, донесувањето, поминува

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Протеин на македонски - Речник: руски » македонски
Преводи: протеин, протеини, на протеини, протеините, протеинот