Aftësi në anglisht

Përkthim: aftësi, Fjalor: shqip » anglisht

ability
aftësi në anglisht

Përkthime shtesë: aftësi

ability, skill, capability, capacity, proficiency

Fjalë të ngjashme

Gjuhë të tjera

Sinonime & Përkthime: aftësi

skill
 • aftësi
 • shkathtësi
 • mjeshtëri
 • ustallëk
 • zotësi
 • art

ability
 • aftësi
 • zotësi
 • kompetencë
 • zgjuarsi

aptitude
 • zotësi
 • aftësi
 • dhunti
 • prirje

capability
 • aftësi
 • mundësi

capacity
 • kapacitet
 • nxënësi
 • vëllim
 • zotësi
 • aftësi
 • mundësi

proficiency
 • aftësi
 • zotësi
 • mjeshtëri

faculty
 • fakultet
 • aftësi
 • fushë shkencore
 • trup pedagogjik
 • zotësi

qualification
 • kualifikim
 • aftësi
 • cilësi
 • kufizim
 • karakteristikë
 • diplomë

know-how
 • njohuri
 • aftësi
 • njohuri teknike

value
 • vlerë
 • vleftë
 • dobi
 • çmim
 • aftësi

facility
 • lehtësi
 • shkathtësi
 • aftësi

hand
 • dorë
 • anë
 • krah
 • akrep
 • shigjetë
 • aftësi

neatness
 • rregull
 • mjeshtëri
 • aftësi

knack
 • aftësi
 • huq
 • zotësi
 • zakon

science
 • shkencë
 • aftësi

gift
 • dhuratë
 • dhurim
 • dhunti
 • prirje
 • aftësi
 • talent

power
 • pushtet
 • fuqi
 • energji
 • forcë
 • mundësi
 • aftësi

bent
 • prirje
 • aftësi
 • pëlqim

flair
 • dhunti
 • prirje
 • veçori
 • aftësi

Fjalë të ngjashme: aftësi

aftësi fjalor gjuhësor anglisht, aftësi teknike dhe kompetenca, aftësi organizative dhe kompetenca, aftësi sociale dhe kompetenca, aftësi artistike dhe kompetenca, aftësi në anglisht

Përkthime

afsh në anglisht - heat, oestrus, odor, fervor, fever, passion
aftë në anglisht - capable, able, fit, skilled, proficient
afër në anglisht - close, near, about, nearby, by
afërsi në anglisht - vicinity, closeness, near, close, the vicinity, nearness
shamatë në anglisht - hubbub, rumpus, bedlam, racket, din, brawl, noise

Fjalë të rastësishme

Fjalë të rastësishme (shqip/anglisht)


Aftësi në anglisht - Fjalor: shqip » anglisht
Përkthime: ability, ability, skill, capability, capacity, proficiency