Легура на албански

Превод: легура, Речник: македонски » албански

aliazh, aliazh të
легура на албански

Други јазици

Поврзани зборови

легура речник на јазици албански, легура на бакар, бронза легура, легура на железо, алпака легура, челик легура, легура на албански

Преводи

лебедот на албански - mjellmë, mjellmë e, mjelmë, mjelmë e, mjellmën
легенда на албански - legjendë, legjenda, legjenda e, legend, legjende
лезбејка на албански - lezbike, lesbike, lesbian, lezbikeve, lezbiket
лекарот на албански - mjek, doktor, mjeku, doktori, mjeku i
падобранот на албански - parashutë, parashutës, me parashutë, parashute, parashuta

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Легура на албански - Речник: македонски » албански
Преводи: aliazh, aliazh të