Легура на бугарски

Превод: легура, Речник: македонски » бугарски

сплав, метал
легура на бугарски

Дополнителни преводи

сплав, сплави, алуминиеви, легирана, алуминиева

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

легура речник на јазици бугарски, легура на бакар, бронза легура, легура на железо, алпака легура, челик легура, легура на бугарски

Преводи

лебедот на бугарски - лебед
легенда на бугарски - легендата, една легенда, легенда на, легенда
лезбејка на бугарски - лесбийка, лесбийки, дига, дигата
лекарот на бугарски - лекарят, лекаря, лекар, вашият лекар, вашия лекар, лекарка
хлорофил на бугарски - на хлорофил, хлорофил

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Легура на бугарски - Речник: македонски » бугарски
Преводи: сплав, метал, сплав, сплави, алуминиеви, легирана, алуминиева