Легура на литвански

Превод: легура, Речник: македонски » литвански

metalas, lydinys
легура на литвански

Дополнителни преводи

lydinys, Lengvojo lydinio, lydinio, lydinių, legiruotojo

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

легура речник на јазици литвански, легура на бакар, бронза легура, легура на железо, алпака легура, челик легура, легура на литвански

Преводи

библија на литвански - biblija, biblijos, bible, biblinis, biblijoje, tomas, užsakyti, ...
лебедот на литвански - gulbė, swan, gulbės, gulbe, gulbių
легенда на литвански - legenda, legend, legendos, legendą, pasakėčia
лезбејка на литвански - lesbietė, lesbiečių, lesbietės, lesbian, lesbiete
лекарот на литвански - gydytojas, daktaras, gydytojo, gydytojui, gydytoją

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Легура на литвански - Речник: македонски » литвански
Преводи: metalas, lydinys, lydinys, Lengvojo lydinio, lydinio, lydinių, legiruotojo