Хемија на албански

Превод: хемија, Речник: македонски » албански

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
албански
Преводи:
kimi, kimisë, kimia, i kimisë, e kimisë
Хемија на албански
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: хемија

хемија комерц, хемија за седмо одд, хемија тестови, хемија соли, хемија тест, хемија речник на јазици албански, хемија на албански

Преводи

  • харингата на албански - harenga, herrings, harenga të
  • хартијата на албански - letra, gazeta, letër, letre, dokument
  • хепатит на албански - hepatit, hepatitit, hepatiti, të hepatitit, i hepatitit
  • хералдика на албански - heraldikë, panoramat, në panoramat
Зборови по случаен избор
Хемија на албански - Речник: македонски » албански
Преводи: kimi, kimisë, kimia, i kimisë, e kimisë