Хемија на италијански

Превод: хемија, Речник: македонски » италијански

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
италијански
Преводи:
chimica, Chemistry, Struttura chimica, di Chimica, chimico
Хемија на италијански
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: хемија

хемија комерц, хемија за седмо одд, хемија тестови, хемија соли, хемија тест, хемија речник на јазици италијански, хемија на италијански

Преводи

  • харингата на италијански - aringa, Aringhe, le aringhe, herrings, di aringhe
  • хартијата на италијански - giornale, carta, cartaceo, gazzetta, di carta, della carta, documento, ...
  • хепатит на италијански - epatite, dell'epatite, l'epatite, epatiti, da epatite
  • хералдика на италијански - araldica, heraldry, l'araldica, araldico, dell'araldica
Зборови по случаен избор
Хемија на италијански - Речник: македонски » италијански
Преводи: chimica, Chemistry, Struttura chimica, di Chimica, chimico