Хемија на шпански

Превод: хемија, Речник: македонски » шпански

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
шпански
Преводи:
química, de Química, la química, química de, la química de
Хемија на шпански
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: хемија

хемија комерц, хемија за седмо одд, хемија тестови, хемија соли, хемија тест, хемија речник на јазици шпански, хемија на шпански

Преводи

  • харингата на шпански - arenque, Arenques, Herrings, de arenques, los arenques
  • хартијата на шпански - empapelar, periódico, ponencia, papel, gaceta, de papel, documento, ...
  • хепатит на шпански - hepatitis, la hepatitis, de la hepatitis, de hepatitis, contra la hepatitis
  • хералдика на шпански - blasón, heráldica, la heráldica, heraldry, heráldica del
Зборови по случаен избор
Хемија на шпански - Речник: македонски » шпански
Преводи: química, de Química, la química, química de, la química de