Хемија на литвански

Превод: хемија, Речник: македонски » литвански

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
литвански
Преводи:
chemija, chemijos, Cheminės analizės, chemistry, Cheminės
Хемија на литвански
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: хемија

хемија комерц, хемија за седмо одд, хемија тестови, хемија соли, хемија тест, хемија речник на јазици литвански, хемија на литвански

Преводи

  • харингата на литвански - silkė, Silkės, silkių, trumpalaikės
  • хартијата на литвански - laikraštis, popierius, popieriaus, dokumentas, dokumente, popierių
  • хепатит на литвански - hepatito, hepatitas, hepatitu, nuo hepatito, hepatitą
  • хералдика на литвански - heraldika, heraldikos, heraldiką, heraldikoje, herbatyra
Зборови по случаен избор
Хемија на литвански - Речник: македонски » литвански
Преводи: chemija, chemijos, Cheminės analizės, chemistry, Cheminės