Хемија на словачки

Превод: хемија, Речник: македонски » словачки

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
словачки
Преводи:
chémia, chémie, Chemie
Хемија на словачки
Други јазици

Поврзани зборови: хемија

хемија комерц, хемија за седмо одд, хемија тестови, хемија соли, хемија тест, хемија речник на јазици словачки, хемија на словачки

Преводи

  • харингата на словачки - sleď, Herrings
  • хартијата на словачки - pamír, noviny, papier, referát, papiera, papiere
  • хепатит на словачки - zápal, zápalu
  • хералдика на словачки - heraldika
Зборови по случаен избор
Хемија на словачки - Речник: македонски » словачки
Преводи: chémia, chémie, Chemie