Хемија на романски

Превод: хемија, Речник: македонски » романски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
романски
Преводи:
chimie, chimia, Chemistry, Chimic, chimica de
Хемија на романски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: хемија

хемија комерц, хемија за седмо одд, хемија тестови, хемија соли, хемија тест, хемија речник на јазици романски, хемија на романски

Преводи

  • харингата на романски - hering, Heringi, Herrings, heringii, heringul
  • хартијата на романски - hârtie, ziar, de hârtie, hârtiei, hartie, hârtie de
  • хепатит на романски - hepatită, hepatita, hepatitei, hepatitic, hepatite
  • хералдика на романски - heraldică, blazon, heraldica, heraldicii, heraldicã
Зборови по случаен избор
Хемија на романски - Речник: македонски » романски
Преводи: chimie, chimia, Chemistry, Chimic, chimica de