Лососот на англиски

Превод: лососот, Речник: македонски » англиски

salmon
лососот на англиски

Дополнителни преводи: лососот

salmon, the salmon, salmon on, salmon battering, salmon would

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

лозјето на англиски - vineyard, vines, the vineyard, the vines, vine
локомотива на англиски - locomotive, locomotives, a locomotive, the locomotive, locomotives of, engine
лукот на англиски - garlic, luko, lukoil, the garlic, garlic from
луѓето на англиски - people, humans, men, the people, human
јаглеводород на англиски - hydrocarbon, hydrocarbons, the hydrocarbon, a hydrocarbon

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Лососот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: salmon, salmon, the salmon, salmon on, salmon battering, salmon would