Лососот на латвиски

Превод: лососот, Речник: македонски » латвиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
латвиски
Преводи:
lasis, lašu, laša, laši, lasi
Лососот на латвиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: лососот

лососот речник на јазици латвиски, лососот на латвиски

Преводи

  • лозјето на латвиски - vīna dārzs, vīna dārzu, vīna, vīna dārza, vīna dārzi
  • локомотива на латвиски - lokomotīve, motors, dzinējs, Locomotive, lokomotīvi, Lokomotīvju saimniecības
  • лукот на латвиски - ķiploks, ķiploki, ķiploku, ķiplokus, ķiplokiem, ķiploka
  • луѓето на латвиски - cilvēki, ļaudis, cilvēku, cilvēkiem, cilvēkus
Зборови по случаен избор
Лососот на латвиски - Речник: македонски » латвиски
Преводи: lasis, lašu, laša, laši, lasi