Лососот на словенечки

Превод: лососот, Речник: македонски » словенечки

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
словенечки
Преводи:
losos, salmon, lososa, lososov, lososi
Лососот на словенечки
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: лососот

лососот речник на јазици словенечки, лососот на словенечки

Преводи

  • лозјето на словенечки - vinograd, vinogradov, vinogradniški, vinograda, in obdelovanja vinogradov
  • локомотива на словенечки - motor, lokomotiva, Locomotive, lokomotive, lokomotivo, lokomotivi
  • лукот на словенечки - česen, česna, garlic, ćesen
  • луѓето на словенечки - ljudje, národ, ljudi, ljudem
Зборови по случаен избор
Лососот на словенечки - Речник: македонски » словенечки
Преводи: losos, salmon, lososa, lososov, lososi