Ѕвоното на англиски

Превод: ѕвоното, Речник: македонски » англиски

bell
ѕвоното на англиски

Дополнителни преводи: ѕвоното

bell, The bell, ringer, a bell, ring

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

вирус на англиски - virus, a virus, strain, the virus
ѓумбирот на англиски - ginger
ѕвезда на англиски - star, a star, the star
ѕидот на англиски - wall, the wall, a wall, wall of
јаболкото на англиски - apple, apples, the apple, an apple

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Ѕвоното на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: bell, bell, The bell, ringer, a bell, ring