Дијамант на албански

Превод: дијамант, Речник: македонски » албански

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
албански
Преводи:
diamant, Diamond, diamanti, diamantë, diamant i
Дијамант на албански
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: дијамант

дијамант зрењанин, дијамант и графит, дијамант аграр, дијамант мајонез, дијамант златибор, дијамант речник на јазици албански, дијамант на албански

Преводи

  • дифузија на албански - difuzion, difuzionit, përhapjen, difuzioni, difuzionit të
  • дишник на албански - dishnik
  • длаката на албански - qime, flok, shpretkë, shpretka, mërzi, shpretkën, shpretka e
  • дното на албански - fund, shtresë, shrati, krevat, poshtë, poshtme, e poshtme, ...
Зборови по случаен избор
Дијамант на албански - Речник: македонски » албански
Преводи: diamant, Diamond, diamanti, diamantë, diamant i