Дијамант на словенечки

Превод: дијамант, Речник: македонски » словенечки

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
словенечки
Преводи:
desant, káro, diamant, diamond, diamantna, diamantno, diamanta
Дијамант на словенечки
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: дијамант

дијамант зрењанин, дијамант и графит, дијамант аграр, дијамант мајонез, дијамант златибор, дијамант речник на јазици словенечки, дијамант на словенечки

Преводи

  • дифузија на словенечки - difuzija, difuzijsko, diffusion, difuzijska, difuzijo
  • дишник на словенечки - dishnik
  • длаката на словенечки - lasje, las, vranica, spleen, vranice, vranico, vranici
  • дното на словенечки - postelja, rit, dno, lože, zadek, posel, úpatí, ...
Зборови по случаен избор
Дијамант на словенечки - Речник: македонски » словенечки
Преводи: desant, káro, diamant, diamond, diamantna, diamantno, diamanta