Дијамант на белоруски

Превод: дијамант, Речник: македонски » белоруски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
белоруски
Преводи:
алмаз, дыямент
Дијамант на белоруски
Други јазици

Поврзани зборови: дијамант

дијамант зрењанин, дијамант и графит, дијамант аграр, дијамант мајонез, дијамант златибор, дијамант речник на јазици белоруски, дијамант на белоруски

Преводи

  • дифузија на белоруски - дыфузія
  • дишник на белоруски - dishnik
  • длаката на белоруски - воласы, селязёнка, каса
  • дното на белоруски - ложак, нiзкi, панчоха, адзаду, дно
Зборови по случаен избор
Дијамант на белоруски - Речник: македонски » белоруски
Преводи: алмаз, дыямент