Дијамант на англиски

Превод: дијамант, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
diamond, gem, the diamond, a diamond
Дијамант на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Синоними & Преводи: дијамант

diamond
  • дијамант

Поврзани зборови: дијамант

дијамант зрењанин, дијамант и графит, дијамант аграр, дијамант мајонез, дијамант златибор, дијамант речник на јазици англиски, дијамант на англиски

Преводи

  • дифузија на англиски - diffusion, the diffusion, diffuse
  • дишник на англиски - trachea, dishnik
  • длаката на англиски - hair, spleen, the spleen
  • дното на англиски - bottom, bed, the bottom, queue, bottom of
Зборови по случаен избор
Дијамант на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: diamond, gem, the diamond, a diamond