Дијамант на грчки

Превод: дијамант, Речник: македонски » грчки

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
грчки
Преводи:
διαμάντι, διαμαντιών, διαμάντια, με διαμάντια, διαμαντιού
Дијамант на грчки
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: дијамант

дијамант зрењанин, дијамант и графит, дијамант аграр, дијамант мајонез, дијамант златибор, дијамант речник на јазици грчки, дијамант на грчки

Преводи

  • дифузија на грчки - διάχυση, διάδοση, διάχυσης, διαχύσεως, διάδοσης
  • дишник на грчки - τραχεία, dishnik
  • длаката на грчки - τρίχα, μαλλιά, σπλήνα, σπλήνας, σπληνός, της σπλήνας, του σπλήνα
  • дното на грчки - κρεβάτι, πάτος, κάτω μέρος, πυθμένας, κάτω, πυθμένα, βάση
Зборови по случаен избор
Дијамант на грчки - Речник: македонски » грчки
Преводи: διαμάντι, διαμαντιών, διαμάντια, με διαμάντια, διαμαντιού