Дијамант на бугарски

Превод: дијамант, Речник: македонски » бугарски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
бугарски
Преводи:
диамант, скъпоценност, скъпоценен камък, диамантени, диаманти
Дијамант на бугарски
Други јазици

Поврзани зборови: дијамант

дијамант зрењанин, дијамант и графит, дијамант аграр, дијамант мајонез, дијамант златибор, дијамант речник на јазици бугарски, дијамант на бугарски

Преводи

  • дифузија на бугарски - дисперсия, дифузия, разпространение, дифузионните
  • дишник на бугарски - трахея
  • дното на бугарски - дъното, долната част, долната, отдолу, дъно
Зборови по случаен избор
Дијамант на бугарски - Речник: македонски » бугарски
Преводи: диамант, скъпоценност, скъпоценен камък, диамантени, диаманти